Tuesday, July 28, 2009

Bukan serangan balas

Ini bukanlah satu serangan balas.Aku bersikap professional dalam hal ni.Tapi bila ada orang yang cuba mengutuk kelab yang aku sayang.Aku x akan duduk diam.Benar kata pepatah 'X kenal Maka X Cinta' . So kepada orang yang berkenaan sila jangan membuat cerita tanpa usul periksa.Jika anda seorang fasilitator ,anda tentu tahu tentang modul Radio Karat kan? So sekarang ni,apa yang saya nampak , anda sedang menjalankan modul Radio Karat tapi bukan dalam sesi LDK , Kamu jalankan modul radio karat dalam blog kamu sendiri.
Saya tidak nafikan memang ada sesetengah daripada kami yang tidak menjaga batas pergaulan.Tapi itu datang dari individu itu sendiri.Kelab kami bukanlah melahirkan orang yang tidak beradab,tidak menjaga batas dan yang sewaktu dengannya.Tidak sama sekali.Saya berharap agar anda tidak membandingkan kelab kami dengan kelab2 lain di Uniten nie.Kami adalah kami,Mereka adalah mereka.Tidak semestinya seseorang itu berkopiah tapi perangainya baik 100% ,mesti ade jugak cacat celanya.Kita sebagai manusia sering melakukan kesilapan tidak kira sengaja ataupun tidak.So kepada orang yang berkenaan , SIla jangan babitkan nama kelab yang saya sayangi ni.Jika anda ingin menegur tegurlah secara professional ataupun lagi mudah jumpa individu berkenaan,Jangan sama sekali mengutuk kelab kami atau lebih senang nak cakap.Sila jangan kutuk Kelab Wawasan Uniten dan membandingkan kami dengan kelab lain !

8 comments:

iniakid said...

siapa yang kutuk tu?

ish3x

betul,xkenal maka tak cinta.
nak kenal dalaman tak boleh tengok luaran saja.

neelocemllacelpoep said...

::oh sungguh mulia nya orang tue.he/she have the power to judge everyone.he/she paling baik lah dlm dunia akhirat ni.go he/she!::

viruze-ping said...

PM me if you want to know their blog link

Nissie said...

confirm lah tu dia masuk syurga agak nye. mungkin satu kelab dia pun masuk syurga. heh. nape tak suh dia gi hep suh tutup je kelab wawasan? biar kelab dia, dan kelab yang dia mention jek ada kat uniten?heh.

cheap.

neelocemllacelpoep said...

::i've read the blog.a big misunderstanding is going on.and he should come clean by confronting the right people about everything.he's not totally right and neither do us.maybe we can just accept his opinion in a way to improve ourselves.furthermore,he shouldn't hear and judge things based solely from one side.if the other party won't come to us,why not,we come to them.it's for the sake of our club.to clear things up.we knew,things like this happen.we just have to use different approach.come one,we still us.we still love each other.we don't have anything to lose.this thing won't hurt us,but it will leave a very unpleasant odour.macam bunga taik ayam.::

Mohd Rumaizi said...

fara... nk cite asal... rumaizi88@gmail.com... ehhehehe...

Pehe said...

cis.. mmg nk kena.. ckp blkg ak pun blh B*B*..

adli said...

bile pehe bercerita..
ada ia merujuk kpd artikel...?