Saturday, September 12, 2009

Runtuhan jiwa

Jangan salahkan aku kalau aku menghilangkan diri lepas ni.

Puas dah aku tolong orang.Ingat orang.Pimpin orang.

Aku tak harapkan balasan.Seriusly tak harap langsung.

Yang aku harap cuma secebis penghargaan.Sekurang-kurangnya kau ingat aku dikala

kau senang.Kau tau tak aku sedih sangat bila kau buat aku macam ni?

Kenapa kau ingat aku dah ada boyfriend aku akan 24/7 berkepit dengan dia?

Aku bukan type yang macam tu.Bila perlu bersama2 kawan2 aku xkan kuar dengan dia.

Bukannya baru aku ada boyfren nie.Dari first year aku dah ada boyfren cuma aku baru expose

sekarang.Tapi kenapa sekarang, kawan2 payah nak ajak aku? Aku xsuka "sebab dia dh ada

boyfren" sebagai alasan.Aku terpaksa ekpress kt sini.Kerana aku dah tak tahan lagi nak pendam

benda nie.


Kau boleh merujuk lebih kepada seorang

12 comments:

- Gie - said...

mmg kebiasaanye mnde ni akan terjadi farra..
even g pn pnh alami..
eventho bkn la 24/7 kte dgn dunia die...die ngn dunia kte..

tp nk bt cmne..
org..mulut xleh nk tutup..
serius!
dlu mmg terasa..
tp lame2 da ok..
nnti lame2 farra akn ok..
lebih stronger than this farra :)

kmay said...

biasa la tu dik, kiter anggap dia lah sahabat, dialah kwn karib kiter, alih2 kiter jer yg lebey2 pk tu semua...dia tak anggap pun....huh sedey gilerrr...kiter nih mmg try jadi kwn yg terbaik.....tp dia anggap kiter biase jer....tak heran sgt pun kehadiran kiter...mmg carik tika susahhh jer....tym susah pandai dia carik kter katner....huh..sabar la ye dik...lumrah kehidupan

PeNdEkA said...

huhu terase gak if org ckp camtu...tp yg penting da mls nk dgr ckp org..

viruze-ping said...

Gie : Tq gie.Sy sedang belajar utk menerimanya.Sdg cuba utk kuat

KMay : Lumrah ke kak? Knapa macam tu? Xpela kan biar org buat kita, jgn kita buat org.


Nicky : Seriusly.sgt terasa kan.Kalau ada bf ni mmg mcm tu ke?

neelocemllacelpoep said...

xpe,nnt lame2 fara akan kebal dr mendengar apa2 org ckp.sabar je..n live life to the fullest.fikirkan diri fara je dulu.fikir orng lain,
nnt pening kepala aje.eh,pandai betol fara simpan rasia ek.ee,dr first yer.=P

S.G.S said...

it's life phase. you'll get use to it.

;)

PeNdEkA said...

ckp org mmg ssh nk tutup fara..n org kita ni mmg salu camtu..mindset ssh nk tuka..cume kite ni yg lain drpd yg lain ni kena byk bersabar dan jgn peduli sgt ape org nk kate..

almie ariff said...

sabar ye cik farra...ni semua lumrah kehidupan..kawan datang n kawan pergi..tp ade gak yg pergi pn sentiasa ingat walaupun senyap..
so,be strong,jgn sedey2 sgt la k..
take care..

SiRabunWarna said...

maaf jika abg salah seorang....

mungkin gurauan agak kasar sekarang... kalau yer just say it to me... anyway dalam semua perkara harus berkorban... that's my opinion...

but ur saying keep me thinking these few days...

that you guys already grow up... :)
aper-aper pun sahabat yang baik perlu dijaga...

dan yang maner tidak... well u know what to do...

abaikan sahaja... kalau risau hati cedera jangan cuba untuk melukakannya... cewahhh...

purplenaz said...

fara bw bertenang..hehe..naza pon pernah cmtuh gak..masa nak bg kat kwn masa gan bf..memg susah..lm2 ok fara..hehe..btw selamat hari raya...maaf zahir dan batin yerr

Anonymous said...

hmm..agk la kan..bnda ni terjadi gk kat sye..ada penyelesaian gtau k..

paie.zah said...

aaaa kak fara. jgn sedih2 dbln raye ne. xpe2 sy kn ade. heheheh.
btw, blog striking gle. skt mate.adoiii :D