Saturday, August 20, 2011

Bakal B2B

First of all , saya nak ucapkan salam perkenalan pada semua B2B.Saya dah lama dalam dunia blogger tapi dah lama la juga tak aktif.Sekarang ni , plan nak aktif balik sebab bila baca banyak blog - blog b2b yang share mengenai engagement diaorg, wedding diaorg  rasa macam best plak.Bole share macam - macam dan bertukar idea antara satu sama lain.Di bawah ada sedikit personal detail mengenai diri saya  .Enjoy :)

Nama orang panggil : Farra
Nama bakal tunang : Alias Haris (AH)
Asal : Johor
Pekerjaan : Manager Pusat Jalur Lebar Komuniti Kg. Sri Jaya
Umur : 24 tahun  Bakal bertunang pada : 24 September 2011
Bakal berkahwin : 2011 (tarikh xdecide lagi)


Lastly, harap b2b sekalian dapat share knowledge yang sgt berguna utk saya .Begitu juga dengan saya :)














1 comment:

Rina (◕‿◕)✿ said...

Salam fara :) jom jadi kwn b2b hee. Eh kawin 2011 ke 2012?