Wednesday, September 28, 2011

Hantaran Saya~


Mula - mula planning  nak buat hantaran 5 berbalas 7 dulang je.Sekali ayah aku dah bersuara..dia ckp 5dulang sikit sgt...Pihak lelaki okla dia dpt 7dulang..kte plak dpt 5 je...so at last berubah plan kpd 7 berbalas 9 dulang.












4 comments:

Hunny Kitty said...

simple je........ =)

ni@ @in said...

awk wt sendiri ek??simple tp comel...

Anis_Apis said...

hi dear,

drop by la to my blog ya :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)