Thursday, November 27, 2008

My besday wish...

Saya nak awak buat surprise kat saya.Saya teringin nak candle light dinner.Xkisahla lilin tu awk bli dan mknn tu awk bli kt pasar malam.Dan kite makan kt tepi longkang je.Tapi ia cukup bermakna bagi saya kalau awk yg buat.

Saya nak awak bagi present teddy bear.Xkisahla kcik or bsar.Yang penting hadiah tu dr awk.Kalau kaler pink lg saya suka.Awk tau x yg saya suka kumpul teddy bear kaler pink.Kat rumah saya ada 4 teddy bear kaler pink..

Saya nak awak blikan saya barang kemas.Even sebentuk cincin silver celup pun saya akan hargai pemberian awak tu.

Saya nak music box yang kalu bukak je ade org joget.Music dia saya suka sbb romantik.

Saya nak awak bagi saya 3 kuntum bunga ros pink.

Xkesahla awak nak bagi apapun..yang penting awak xlupa besday saya.

p/s:oh aku bermimpi rupanya.pari-pari bole x..bagi aku hadiah tu semua???

yang benar
gadis merah jambu

3 comments:

Princess Azi said...

wuit. bile beshday?

farra said...

30 disember...sebulan lg..hehehe

abglin said...

dr abglin nk ape... mesti x leh bagi salah satu dlm list tue