Thursday, January 29, 2009

Tentang Nur Farhana Zakaria

Once you've been tagged, you are required to write a note with 16 10 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 16 10 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it's because I want to know more about you.

1---Saya sangat obses dengan kaler pink.

2---Saya xbole hidup tanpa internet.Saya sangat internet addicted.Biar xmakan,asalkan ada internet.Gilakan ? haha..

3---saya paling benci orang yang dah berjanji tp xtepati.Sangatla benci.

4---saya juga xsuka orang yang berkira bila buat keje!!

5---saya suka observe orang.Saya akan kaji orang tu macam mana,perwatakan dia,perangai dia dan segala macamla.Tapi saya simpan sendrila xdela heboh kt sure heboh.Dan kebiasaannya tekaan sy terhadap seseorang tu tepat.Kalau x 100%,60% btulla..so guys hati-hatilah dengan saya ye!

6---saya mmg xbole hidup tanpa berprogram.Dari primary sy join tunas puteri,naek secondary join pandu puteri n lastly jd Pengerusi Renjer Puteri kt skolah teknik.Masuk uniten join Wawasan.Saya pun xsangka saya bole jadi fasi.Program akademi fasilitator telah menambat hatiku!

7---Saya suka menjaga hati orang,Sampai kadang-kadang saya sanggup sakitkan hati saya untuk jaga hati orang.

8---saya seorang yg easy going.So kalu org pandai approach,saya mudah nk rapat ngn org.

9---percaya atau tidak,saya menggunakan kata ganti nama 'kita' dekat semuaorg.Kata ganti 'aku' hanya utk adik2 di rumah.

10---saya sayang orang yang sayang saya. :)

saya mau tag

1.aiza natasha
2.abg zaki
3.abg shaq
4.kak nadiahoney
5.syahmi jepun
6.hakim pelat s
7.wak dol
8.sesapela yg buat :)

2 comments:

hakim said...

tag tu apa?siut je ckp akim pelat s,hahahhaa...ketuk pale kang...kuikuikui

abglin said...

seb baik x terkena!! hohoo