Tuesday, April 21, 2009

Kenangan~

"Dulu abang sorang2 je kt uniten ni.Xde geng pun."
"Masa g kem sungkai pun abang sorang je.xde geng jugak."
"Pastu kt sana kiteorg jadi rapat sampaila skarang."
"Dulu kteorg xknal pn,sekarang duduk satu umah sepanjang pengajian kt uniten"
"Masa gi kem sungkai tu mmg hardcore habesla.Nak masuk kem tu kna naik lori ramai2."
"Pastu ade war game.Best gila."
"Di situla kami jadi sahabat dan terus menjadi sahabat hinggalah sekarang."

Benda ni selalu diwar-warkan kepada aku dari aku mula join wawasan since foundation.Hati ni membuak2 mau pegi.Jeles bile dengar cerita mereka.So bila ade peluang keemasan ni.Aku memang xkan melepaskan peluang ini sama sekali.So kepada rakan2 jom kite ramai2 menggamatkn program nie..dan menggamit kembali cerita mereka dulu.Kepada adik2,peluang hanya datang sekali,dan xbole nk rewind balik.Kite xtau lg bila dapat pluang ni.Pihak alumni bersusah payah membuat program utk kite semua.Jom kite ramai2 menyokongnya.Saya sangat terharu apabila,ada alumni yang sudah bekerja dan seorang yg workaholic snggup menggadaikan cuti hujung minggu mereka semata2 utk KEM SATU
Kem SATU wait for me..here i come.

1 comment:

hakim said...

erm mmg best gle time kat sungkai dulu..drpd x kenal zaki,sheq,bob,ku,am panjang,am,taugeh makhluk air(yus) jd leh kenal..dr teka teki leh jd rapat..rindu gle aku time ni,,,mmg byk kenangan kat sana beb...wah best gle aku nk g tp xdpt g...wah,........... (T_T)