Wednesday, December 10, 2008

Friends 4eva

my bestfriend since tadika till now
  1. sahabat wawasan
  2. nur azmina azmi
  3. nur farleena abd shukor
  4. nurul `aishah mohamadon
  5. nur syuhadah abdul rahman
  6. sharifah nurul nasihah syed othman
  7. noor afiqah rijaludin
  8. yusfaridah yusuf
  9. noor diyana jamaludin
  10. nurul ain jaafar
  11. anis asyikin mahat
  12. salina mohd ali
  13. mohd fazlin zaini

I miss all my bestfrenz exspecially yang dah lama xjumpa.Korang adelah penyeri dalam warna warni kehidupanku.Thanks coz sudi melayan kerenahku,membantu ku dikala kesusahan.Menjadi tulang belakang dikala daku tersungkur.Menemaniku dikala daku kesunyian.Mintak maaf jika ada salah silap,terasa hati,terkecil hati ,tersakit hati secara sengaja or tidak.Walaupun korang banyak kerenah,macam-macam ragam.Tapi daku sedia menerima korang seadanya.thank you sahabat :)

Saya dedicate lagu aizat-sahabat.Khas utk kawan-kawan tersayang~

Sahabat…mengapa kau pergi

Tinggal aku sendiri

Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu

Jadi yang terbaik

Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu

Datang walau sesaat

Ku ingin kan kau hadir

Aku disini dan menunggu

Diam tanpa dirimu

Kau tahu ku tak bisa

Beranjak terbang dan melayang

tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah

6 comments:

apple said...

always fren fara...
now n fo'ever..
thanks fo everything n always being there.
luv ya!

oiyour said...

waaa..name aku takde dalam list fren ko..waaa waaa

Nissie said...

:)

abglin said...

waa... abglin termasuk laa... cam satu2nye name lelaki dlm tue... terharu laa adikku...

viruze-ping said...

i luv u all my frenz

Anonymous said...

thx fara.. kamu juga amat bermakna pd diri saye..luv ya.. - yusz