Wednesday, December 31, 2008

happy new year!

Tentatif saya sekitar new year..

31hb dis 2008

around 8.00pm-8.40 : conference di ym bincang xtvt utk mlm new year.Then decide gi makan dulu kat nims little island,pastu baru bincg next xtvt

around 9.15pm:ketibaan kami berempat di nims(ayet,ain,tasha beb n saya).Kemudian saya call izzat nawi ajak join mkn.Plus izzat jadilah lima org.

around 9.15pm-10.30pm:Makan sambil bincang next xtvt.Macam-macam xtvt dirancang.Ayet makan dengan banyaknya.Bak kata hot.fm lebih drp biasa disebabkan mr prezku tensen + bosan.

* Lepak genting
* g bagan lalang
* g sunway
* g the curve
* g terminal one
* g downtown

* g melaka

around 10.35pm: still xde kata putus.So we decide untuk beransur dari nims dan pegi ke stadium uniten utk mnyaksikan wan daus bersilat dgn telinganya(ops...sory daus gurau je..hehehehe)

10.45pm :sampai di stadium,borak-borak pasal kelab..Kerisauan izzat nawi mengenai kelab amat serius smpai tahap impak maksima.

around 11.15pm : wan daus abes bersilat dgn telinganya.Kami menyuruh dia balik mandi setelah peluh menyelaputi telinganya.Kami menunggu beliau di atm library

around 11.59++ pm : Kami membuat kata putus untuk ke putrajaya menyaksikan firework.

1 Januari 2009

around 12.10pm : Dengan perasaan hampa ,tiada sambutan di putrajaya :(
So,gi teman wan daus makan di kedai mamak(mamak disitu sgt excited
kedatangan kami.Mayb kami semua howt2 blaka..hahaha)

around 1.25am : after abes makan,decide nk g karok plak di alamanda

around 3.00++am :abes karok,beransur pulang ke uniten terchenta.

Begitulah ceritanya xtvt saya dan kawan2 dikala malam new year.Anda pula bagaimana??

p/s : xsemua yg kite rancang bole jadi kenyataan.Kte merancang,tuhan yang menentukannya :)

6 comments:

- Gie - said...

saya menghabiskan malam new year sy bersama kwn2 di PD..da tatau nk bt ape..tp PD pn rmai gler org T.T

Hanna J. Potter said...

true. we plan. but things dont necessarily go according to it. hm.

ChE FiN MoLeQs said...

hppy nu yea! =)

Princess Azi said...

alamanda jugak?
hahaha

hepy new year ;)

sihasu87 said...

farra...
hehehe...
anda sudah di tag...
sila rujuk blog sy...
hehehe...

miss.anne said...

plan nk gy sejauh mungkin dr uni.
last2.
alamn jugaa. :p