Monday, December 29, 2008

21 years old

Happy birthday to me..
tonite tepat jam 12tgh mlm(301208),genapla umurku 21tahun... i will celebrate my besday alone..without u,u n u~
Aku redha dan pasrah~
Tahun lepas rakan-rakanku buat surprise party untukku(thx to anyss,ain,salina n fazlin).Aku sangat happy masa tu.Walaupun aku xhappy 100%.Tapi ia cukup bermakna bagiku.

Tahun ni kau buat hal lagi.Aku sedih tau tak.Tapi apakan daya.Aku ni insan yang lemah yang hanya dapat brsabar dgn segala cubaan.Nampaknya apa yang aku idam-idamkan hanya bakal menjadi mimpi bagiku.

Mak, ayah,wan,afiq,qimi,yun......kak long rindu nk celebrate bsday kt umah.Nanti ayah mesti blikan kek.Pastu beli kfc .xpun mak masak sedap2.Dah 4thn kak long xcelebrate besday kt umah..hope thn dpn kak long dpt celebrate bsday kak long yg ke 22 kat umah.

Thanks for those yg wish besday in advance to me.Tak lupa jgk utk kak nissie yang bagi present in advance tu.I like the pink selendang(kalu pink msti i suka)

6 comments:

Momo said...

Hepi besday!

viruze-ping said...

tq abg yus

abglin said...

hoho... u wish will be true soon... may be not all yaa... epi bufday in advance.. sorry in advance also... :D

miss.anne said...

kakak syg,
happy 21st bufdayy!

hadiah ade.hehe.dun woryy.
LUV YA~

- Gie - said...

happy besday!!

Nissie said...

huhuhu adiah tu including mr.lego skali.
happy birthday. ;)