Wednesday, February 18, 2009

Kenangan di asrama dulu

Dulu masa kat asrama....ketika aku form 4,aku sedorm dgn seorang budak ni..boleh dikatakan budak kampungla..ops bukan kampung.dak felda....Aku namakan dia Si X la k..Dijadikan cerita,dulu katil aku selalu jadi port orang lepak2 and gosip2....so si X ni xterkecuali lepak sama kat katil aku.Aku ni jenis kalau bukak loker mmg payah nak tutup balik..So masa lepak2 kt katil tu..si X ternampakla isi perut loker aku.Bedak-bedak,perfume,cologne,losyen dan sewaktu dengannya.Isi perut loker aku boleh dikatakan lengkapla dengan barang keperluan aku.Nak dijadikan cerita,si X ni jenis suka tiru orang tau.Apa orang ada dan suka semua dia nak ada jugak.Almaklumla masa kt kampung xup-to-date dengan perkembangan semasa.So bila ada cuti balik kampung,and time kmbali smula ke hostel ,si X ni akan beli barang2 yang sama dengan aku.Senang cakap segala yang ada dalam isi perut loker aku semua dia nak ada jugak.Padahal aku bukanlah orang yg jenis bli brg branded.Barang2 aku biasa2 je.Ade je budak dalam dorm tu anak org kaya yang guna barang branded.Xde pulak dia nak tiru.Mula-mula aku nak sedapkan ati,maybe kebetulan kot barang kami sama.Tapi bila dah setahun satu dorm dgn dia.Memang sangkaan ku salah belaka.Dia memang jenis suka tiru orang terutamanya aku.So aku dan beberapa geng aku memang anti gila la dengan si X.Dan part yang paling kelakar ialah .....aku sangka masa form 5 kami xsedorm lagi...but sangkaan aku meleset sama skali..orang yang aku anti tu..sedorm dan sekatil dengan aku!hahahahahahahahahah...memang xbole lupalah..geng2 aku trus gelakkan aku bila tau kami sedorm.Dan lagi satu part yang best ialah...dia sama poly dan sama course dengan chentaku!!

p/s:message of the story is..walau korang xsuka macammana dgn seseorang tu jgnla kutuk dia gila2 ..cubala trima dia seadanya...kerana makin kite kutuk makin dekat org tu dgn kite...

1 comment:

sihasu87 said...

adeh...
sape farra?
pelik nye...
huhuhu...